Behandlingar

Idrottsmedicin och Idrottsskador

Jag är specialiserad inom idrottsmedicin, ortopedi och idrottsspecifik träning med lång utbildning och erfarenhet av att rehabilitera både motionärer och idrottare. Jag har vidareutbildning inom rörelseanalyser, tester och screening för att jag inte bara skall kunna rehabilitera den skada du söker för utan också se till att du har en optimal funktion och kan prestera på topp utan att skada dig igen när du lämnar mig.

Läs mer

Stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling är en effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod.
Diagnoser:
Hälsporre/plantarfaciit,  Hälsenebesvär, Benhinnor, Tennis eller golfarmbåge, Kalkaxel, Bicepssmärta och Sen eller muskelsmärta

Ortopedisk manuell Terapi

Ortopedisk medicin är en diagnosticering och ickeoperativ behandling av rörelse-apparatens mjukdelar, muskler, senor, ligament, leder, ledkapslar, bursor samt lesioner i nacke, bröstrygg och ländrygg. Korrekt diagnosställande och direkt insatt åtgärd/behandling leder till mindre lidande för den enskilde, snabbare återgång till aktivitet eller arbete.

Behandlingsformer: manipulation av leder och ryggrad

Skoinlägg:  1500:-

Efter undersökning av din fots rörlighet och funktion gör jag en löp- och gånganalys på löpband innan vi beslutar oss för att göra inlägg.

Akupunktur

Jag behandlar med akupunktur för att minska smärta, sänka spänning och stimulera läkningsprocessen. Jag använder mig av västerländsk akupunktur som är godkänd av Socialstyrelsen, elakupunktur, dry needling ,triggerpointsakupunktur och periost stimulering vid vissa diagnoser för att förstärka effekten

Lämpliga diagnoser för akupunktur:
Huvudvärk, migrän
Ledsmärta
Ryggsmärta
Muskelsmärta
Spänningstillstånd